Ontdek hier onze love brands, elk merk heeft zijn eigen identiteit, kwaliteit en producten om op uw evenement het verschil te maken!

• Quality Brands, Quality Food •

Elk product heeft zijn eigen verhaal en identiteit. Verse groenten, rechtstreeks van de teler op uw Nancy’s pizza of pasta? 100% premium rundvlees, met in het achterhoofd het belang aan het landelijke karakter & de stressvrije omgeving waarin de dieren opgroeien, op uw hamburger van Paul’s Burger Store?

Onze love brands vertellen afzonderlijk hun eigen verhaal. Maak telkens een keuze welke producten U wil aanbieden.

Kortom U kiest het verhaal dat op tafel komt!

Background

Meet our brands

Authentieke en wereldse gerechten in een smakelijk jasje!
Barbecue concept B-verse

Fresh from the farm, smoked by our holy chefs,
a winning recipe!

Bent u fan van showcooking? Dan slaagt onze BBQ-formule zeker bij u aan!

Wij zorgen voor een BBQ beleving op maat waarbij alle gerechten bereid worden in uw aanwezigheid. Dit concept is in alle seizoenen te boeken.

B-verse BBQ
Screenshot 2019-01-10 at 13.45.53

Lekkere, eerlijke en ambachtelijke frieten met fantastische toppings en sauzen
Wat wilt u nog meer?

Met Frites Boutique zal U je werknemers of collega’s verwennen met de heerlijkste frieten. Met toppings van vers gemaakte pulled pork en truffel mayonnaise tot huisbereide stoofvleessaus en ambachtelijke sauzen.

Screenshot 2019-01-10 at 13.45.34
specialmoments3

Nancy’s pizza is the whole experience of getting together and sharing with friends & family. It’s more than just food.

Waan je in het zonnige Italië dankzij onze lekkere pizza’s en pasta’s. Zo hebben we pizza’s in diverse smaken rijkelijk belegd, ook onze pasta wordt geserveerd met verschillende pasta sauzen, waaronder ook een veggie aanbod. Buon Appetito!

wine&dine2
DSC_0283

All day breakfast & lunch formule

Zin in een lekkere trek tussendoor? Dan is onze all day breakfast formule, Rise & Shine, echt iets voor jouw event. Hele dag door kan men genieten van onze spek met eieren, donuts, muffins, croissants, smoothies, en nog veel meer. Ook diverse koffie’s kunnen hierbij niet ontbreken met onder andere latte, espresso, dopio, …  Kortom een stralende dag verzekerd!

brunchclub4
streetfood

Asian Fusion, the various cuisines of different Asian countries

U en uw collega’s kunnen bij b-verse genieten van de lekkere Aziatische keuken waaronder bami, nasi gerechten en onze overheerlijke verse vietnamese loempia’s. You never wok alone.

wine&dine
Screenshot 2019-01-10 at 15.38.05

Momo kebab, de gekende populaire snack in een nieuw jasje

Kebabs is de nachtelijke maaltijd bij uitstek, waaraan vele ongetwijfeld al eens hebben gezondigd. Bij Momo kebab wordt deze ambachtelijke kebab geserveerd op een heerlijk kraakvers broodje aangevuld met diverse groenten fresh from the farm en look/cocktailsaus.

specialmoments2
DSC_0017

Farm to table met Paul’s Burger Store

Ontdek Paul’s Burger store, burgers op een ambachtelijke wijze vervaardigd. Uniek van uitzicht en smaak, authentieke recepten en een 100% rundsburger van het Belgisch Wit-Blauw ras. Een smaaksensatie van restaurantniveau!

DSC_0073
DSC_0157

Ice & Waffles with your favorite combination!

Het concept bestaat uit een Icecup gevuld met overheerlijk vanille softijs, aangevuld met  een kleurrijk pallet van diverse toppings naar keuze. Ben je fan van crumbles, zoetigheden of andere lekkernijen op je ijsje, dan zal je verzot zijn op onze Manou Ijsstand! Ook onze Belgische wafels zijn over hele wereld welgekend. Heerlijk als tussendoortje, maar ook als volwaardige maaltijd. Aangevuld met een lekkere (ijs)topping, maakt dit een top gerecht!

DSC_0174
Screenshot 2019-01-09 at 22.16.02

Ambachtelijke bieren, homemade lemonades, bubbels,..

In een bedrijf zijn tal van speciale gelegenheden met o.a. receptie, product lancering, familiedag, … Tijdens deze events wenst u graag uw klanten, medewerkers, familie,.. van een hapje maar zeker ook van een drankje te voorzien. Bar 44 zorgt voor een custom made aanbod!

Screenshot 2019-01-09 at 22.18.53
CASEBEELD_UNILEVERRICHARDS_5-768x455@2x

A taste of New York

Burgers in echte deli stijl klaargemaakt met extra aandacht voor de Hellmann’s Real, het iconische product dat Richard jaren geleden ontwikkelde. Samen met Unilever ontwikkeld en een ware publiekswinner!

mayonnaise-hellmann's-burger-casual-dining (5)
Background

Personalize your moment!

Neem contact op met b-verse!