Formules

[foundry_hero image=”1682″][/foundry_hero]

B-Verse F&B Inspirators geven een heel eigen invulling aan catering. Ons doel is om al uw zintuigen te prikkelen. Zo tillen we de f&b beleving op elk privé of zakelijk evenement naar een hoger niveau.

[foundry_icon_box icon=”ti-panel” layout=”small-left” title=”EXPERT & INSPIRATOR”]Met een verbluffende presentatie, vernieuwende creaties en een gastvrije bediening geven we elk moment een zichtbare meerwaarde. Bij B-Verse proeft u niet alleen het verschil, u ruikt, voelt en ziet het ook… kortom geniet met uw gasten.[/foundry_icon_box][vc_empty_space height=”52px”]
[foundry_icon_box icon=”ti-medall” layout=”small-left” title=”GOOD FOOD & GOOD MOOD”]B-verse profileert zich origineel & laagdrempelig om vanuit lekkere f&b-concepten mensen samen te brengen en te verrassen.  B-verse meet zich een identiteit aan die een sociale- en happy mindset losmaakt.  Geen zilveren bestekken of dure porseleinen borden, maar smart ontwikkelde disposables met verse happy-f&b ingrediënten.[/foundry_icon_box][vc_empty_space height=”52px”]
[foundry_icon_box icon=”ti-layout” layout=”small-left” title=”FLEXIBEL & MEERWAARDE”]Met een verbluffende presentatie, vernieuwende creaties en een gastvrije bediening geven we elk moment een zichtbare meerwaarde. Bij B-Verse proeft u niet alleen het verschil, u ruikt, voelt en ziet het ook… kortom geniet met uw gasten.[/foundry_icon_box][vc_empty_space height=”52px”]

Ontdek hier onze formules

[vc_separator][vc_empty_space height=”75px”]
[vc_single_image image=”1960″ img_size=”large”]
[vc_empty_space height=”100px”]

GRILL MASTERS

Bent u fan van showcooking? Dan slaagt onze BBQ-formule zeker bij u aan!

Wij zorgen voor een BBQ beleving op maat waarbij alle gerechten bereid worden in uw aanwezigheid. Dit concept is in alle seizoenen te boeken. Doorbreek de koude wintermaanden en verras uw medewerkers op een originele winter bbq!

LEES MEER

[vc_single_image image=”1965″ img_size=”large”]
[vc_empty_space height=”100px”]

PRE WORK

Bent u op zoek naar een flinke dosis energie? Niets is nog wat het lijkt met onze pre work party. Dansen en socializen doet u nu ook ’s ochtends, nog voor u naar het werk gaat. Zonder één druppel alcohol.

LEES MEER

[vc_single_image image=”1655″ img_size=”large”]
[vc_empty_space height=”100px”]

THE BRUNCH CLUB

‘Goed begonnen is half gewonnen!’ Veel mensen slaan het ontbijt over terwijl dit de belangrijkste maaltijd van de dag is voor een gezonde levensstijl.

Verras uw relatie eens met een heerlijk brunch moment! Geen tijd? Plan het ontbijt in combinatie met bijvoorbeeld een brainstormsessie tussen uw medewerkers. U zal versteld staan welke creatieve aspecten op tafel komen!

LEES MEER

[vc_single_image image=”1630″ img_size=”large”]
[vc_empty_space height=”100px”]

AFTER WORK

Wil u een positieve boost geven aan uw bedrijf? Wil u de productiviteit van uw werknemers verhogen? Onze afterwork formule is hierbij de ideale troef!

Wij zorgen voor een leuke setting met heerlijke hapjes & ambachtelijke dranken om uw werknemers te verwennen. Kortom de ideale gelegenheid om de werkdag in stijl af te sluiten en uw collega/chef/afdeling beter te leren kennen.

LEES MEER

[vc_single_image image=”1678″ img_size=”large”]
[vc_empty_space height=”100px”]

STREET FOOD MARKET

‘De foodtruck hype is niet weg te denken in de huidige maatschappij!’ Wij toveren uw event om tot een heus street food festival.

Een culinaire hoogstand met verse hapjes en ambachtelijke drankjes in sfeervolle setting. Over dit event zal nog lang nagepraat worden door uw medewerkers, klanten, …

LEES MEER

[vc_single_image image=”1664″ img_size=”large”]
[vc_empty_space height=”100px”]

WINE & DINE

In een bedrijf zijn tal van speciale gelegenheden met o.a. receptie, product lancering, familiedag, … Tijdens deze events wenst u graag uw klanten, medewerkers, familie,.. van een hapje & drankje te voorzien.

B-verse biedt hiervoor de nodige ondersteuning waarbij u compleet ontzorgd wordt van het F&B verhaal. Organiseert u een familiedag voor uw bedrijf? Wenst u uw medewerkers/collega’s te belonen voor hun inzet? Als totaal cateraar helpen wij u met uw bedrijfsevent met de juiste settings.

LEES MEER

[vc_single_image image=”1631″ img_size=”large”]
[vc_empty_space height=”100px”]

SPECIAL DEMAND

‘Een collega die op pensioen gaat? Je medewerkers op een lekker ijsje trakteren tijdens het warme weer?

Op al deze speciale verzoeken kunnen wij een speciaal voorstel doen!

LEES MEER

Leave a Reply

Back to top